Agenda

WORKSHOP: 30 november te Everdingen

'Wordt je eigen Rouwondersteuner.'

Mijn man Peter is in 2011 overleden door zelfdoding. Om te herstellen van deze traumatische ervaring heb ik veel baat gehad bij EFT(Emotional Freedom Techniques). Ik ben er van overtuigd dat meer van ons daar baat bij kunnen hebben. Ik ondersteun in mijn praktijk nabestaande van zelfdoding en wil deze workshop ontwikkelen speciaal gericht op nabestaanden van zelfdoding.

Ben je nabestaande van zelfdoding en wil je gratis aan deze try-out deelnemen? Het enige wat ik vraag is dat je mij na afloop feedback en testimonials geeft. Er is plek voor 8 personen. Als het snel vol is prik ik nog een tweede datum die ook nog gratis is, daarna wordt het €75.

Ellen van Lith.

Dan stuur ik je meer details.

Tappen voor rouwondersteuning

Tappen ook wel Emotional Freedom Techniques genoemd heeft mij enorm geholpen bij mijn rouwproces. Ik wil dit graag aan jou doorgeven.

Op maandag 15 juli om 20u is er gelegenheid om met een klein groepje (max. 8 personen) EFT te leren en te oefenen.

Locatie Everdingen, Diefdijk 12, toegang is gratis

een vrijwillige bijdrage voor koffie/thee en koekjes is welkom.

 

zaterdag 20 oktober.   Lunch. "Samen na zelfdoding van je partner".

Iedereen probeert je te begrijpen en niemand snapt dat het niet te bevatten is. In de periode na de zelfdoding van mijn man had ik zo graag contact met lotgenoten willen hebben.

Vraag jij je ook wel eens af: "Waar vind ik lotgenoten?"

Op zaterdag 20 oktober 2018 organiseer ik een lunch voor vrouwen die net als ik hun partner verloren hebben door zelfdoding. Ik vertel in ieder geval mijn verhaal en hoop dat de deelnemers zich vrij voelen hun verhaal met elkaar te delen omdat wij elkaar snappen.

De lunch is gratis en er is plek voor 10 personen. Vanaf 12.00u ben je welkom op Diefdijk 12, in Everdingen. Einde ca. 14.00u.